luni, 8 martie 2010

Sistem desktop Alienware Aurora ALX Cosmic Black

Computerul are un procesor Intel Core i7 975 de 3,33 Ghz, doua placi video ATI Radeon HD 5870, 12 GB memorie DDR3 si multe lumini albastre, rosii, galbene sau ce culoare doresti. In ceea ce priveste designul, acesta este special si seamana cu un luptator stelar. Din punct de vedere tehnic, gamerii vor putea juca ultimele jocuri aparute, fara nicio problema de compatibilitate.

Puterea absoluta, la comanda ta!

Noul desktop Alienware Aurora ALX ofera o experienta de gaming incredibila, intr-o carcasa MicroATX. Gaming-ul de inalta performanta este acum la indemana ta!

Sparge barierele vitezei!
Manevreaza vitezele de gaming pana la nivelul batailor inimii cu noul procesor Intel Core i7 975 Extreme, pre-overclockat de expertii Alienware, pentru viteze incredibile de pana la 3.6 GHz cu ajutorul tehnologiilor Turbo Boost, Hyper Threading si o memorie cache de 8MB. Poti obtine rezultate uluitoare, totodata pastrand stabilitatea sistemului cu care Alienware s-a consacrat.





Domina lupta prin cele doua placi grafice !Datorita noilor tehnologii inglobate in cele doua placi video, inamicii tai nu vor sti ce i-a lovit! Optiunile grafice CrossFireX si SLI furnizeaza cadre pe secunda la rezolutii HD, maximizand in acelasi timp setarile de gaming. Adaugand a doua placa video, poti  experimenta un cu totul alt nivel de performanta, alaturi de imagini  reale, pline de viata.

ATI CrossFireX - Domina orice joc cu platforma de gaming  de ultima generatie multi-GPU cu tehnologia DirectX.

NVIDIA SLI - Nu reduce setarile de gaming, ci da-le la maxim! Cu tehnologia grafica Nvidia SLI si Microsoft DirectX, experimentezi continutul digital cum nu ai facut-o pana acum!









Suport Multi-GPU - Cu tehnologia Nvidia SLI, poti imbunatati performantele de gaming cu pana la 100%, si in acelasi timp te poti bucura de imagini pline de viata. Avand cele doua placi grafice, poti conecta pana la 4 display-uri digitale separate. Te poti juca linistit pe monitorul principal, tinand pasul  si cu task-urile importante.

Inglobare Perfecta – Construieste sistemul cu cele mai bune procesoare grafice din lume, dar totusi pastreaza spatiu pentru alte componente esentiale dintr-o experienta ergonomica nemaintalnita, incluzand un sunet de cristal si retea optimizata.

Centrul tau de comanda - Centrul de comanda Alienware ofera acces intuitiv si user-friendly catre aplicatii exclusive, printre care software-ul de efecte de iluminare AlienFX si sistemul de management al puterii AlienFusion. Update-urile si noile programe se downloadeaza direct aici, avand astfel posibilitatea de a-ti personaliza sistemul.

Iluminare AlienFX  – Pentru personalizarea efectelor de lumini pe cele 4 zone distincte, poti sa alegi culoarea preferata dintr-un set de aproximativ 160.000 de nuante.  





Design revolutionar - Cu Alienware Aurora ALX vei avea parte de o performanta ridicata. Cel mai puternic desktop MicroATX de la Alienware te va ajuta sa castigi in orice joc. Poti personaliza sistemul cu ajutorul efectelor de lumini in 8 zone diferite. 
Ventilare activa – Aceasta caracteristica exclusiva ajuta sistemul Alienware sa-si pastraze temperatura normala, in mijlocul actiunii. Controlat prin Centrul de comanda Alienware, ventilarea porneste in momentul in care se ating temperaturi inalte in interiorul carcasei.

Racire lichida – Procesorul ultra-performant cu racire lichida, elimina orice probleme si este de doua ori mai silentios decat cel standard. Racirea eficienta mareste longevitatea componentelor sistemului.

Upgrade simplu – Uita-te in interiorul desktop-ului Alienware Aurora si vei vedea de ce este asa simplu sa il personalizezi.  Poti avea acces la multe dintre cele mai importante componente fara prea multa bataie de cap.

Acces rapid – Ai la indemana accesul la porturile USB, precum si la porturile audio, acestea fiind situate chiar pe partea din fata a carcasei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.