luni, 8 martie 2010

Colin McRae: DiRT 2


Colin McRae: DiRT 2 (cunoscut sub numele de Dirt 2 în afara Europei) este un joc de curse lansat în septembrie 2009, şi este continuarea jocului Colin McRae: DiRT.Acesta este primul joc din serie McRae de la moartea lui McRae, în 2007. Acesta a fost anunţat la data de 19 noiembrie 2008. Jocul include rasă nouă de multe evenimente, inclusiv evenimente stadion.Împreună cu jucatorul, un RV călătoreşte de la un eveniment la altul, şi serveşte sediul central pentru jucător.Dispune de o listă de evenimente contemporane off-road, luând jucători la medii diverse si provocatoare lumea reală. Jocul are loc în patru continente: Asia, Europa, Africa şi America de Nord. Jocul include cinci tipuri diferite de eveniment: Rally, Rallycross, "Trailblazer," Raid "Land Rush" şi
Mod de World Tour vede jucători concurente în multi-maşină şi cursele solo in locatii noi, precum şi, de asemenea, include un nou mod de multiplayer. Colin McRae: DIRT PC-ul este primul joc video care utilizeaza Rapture3D Blue Ripple ca motor de sunet, în mod implicit. Un demo al jocului a fost lansat pe PlayStation Store şi Xbox Live Marketplace la 20 august 2009. Demo-ul a apărut pentru PC-ul din 29 noiembrie 2009; aceasta caracteristicile acelaşi conţinut ca şi consolă demo cu un adaos de mai ridicate setări grafice şi un punct de reper.

Colin McRae: DIRT 2 este un sponsor oficial al Ken Block, Travis Pastrana, Tanner Foust şi Dave Mirra de Rally Subaru SUA.

Mie unuia mi-a placut jocul acesta de cand l-au publicat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.